Nieuws

I.V.A.R. op social media

November 2022
Op Facebook en Instagram zullen wij ook informatie over de race delen. Ga naar Facebook en Instagram om ons te volgen. Hierdoor zal je de berichten niet kunnen missen en kan je alvast meegenieten van de voorbereiding.

I.V.A.R. en het dars klassement

November 2022
Wij zijn blij om mee te delen dat I.V.A.R. de status ‘demo DARS wedstrijd’ zal krijgen van de ARBN. Dat wil zeggen dat de race een DARS wedstrijd is, maar doordat het de eerste editie van I.V.A.R. is zullen de teams de helft van de punten voor het DARS klassement kunnen verdienen.

DATUM BEKEND START INSCHRIJVING

November 2022
Hét moment om je team in te schrijven is bekend. Dit is als je; klaar bent met alle feestdagen, je broekriem een gaatje losser zit, je uitgeput op de bank ligt om naar het nieuwjaarsconcert te luisteren of kijkt naar het skischansspringen in Garmisch-Partenkirchen. Kortom, vanaf 1 januari 2023 12:00 uur kun je jullie team inschrijven.

18+ TEAMS & OUDER/KIND TEAMS

November 2022
Naast een race voor 18+ teams is I.V.A.R. ook een race voor ouder/kind teams. Samen racen met je kind is een herinnering voor het leven! Enthousiast geworden door de geweldige adventure race voor ouder/kind bij Beat the (b)east wilden wij dit ook organiseren in het westen van Nederland. Op 4 juni 2023 gaat dit gebeuren.